Dit is het! Het grote nieuws voor kopen Rolex dit jaar, waarvan velen hadden verwacht en gedroomd: de Rolex GMT Master II Pepsi 126710 BLRO. En waarom is het een droom die uitkomt? Omdat het een Jubilee-armband heeft, omdat het een nieuwe beweging heeft, omdat het een staal is van 40 mm maar hoofdzakelijk omdat het STAAL is. Ja, dat is een grote.
Hoewel de Rolex GMT Master II Pepsi voorheen alleen verkrijgbaar was in wit goud, wordt hij nu aangeboden in roestvrij staal en kost hij “slechts” CHF 8.800. In alle eerlijkheid vindt Rolex heren horloges het wiel hier niet opnieuw uit, maar wat indrukwekkend is, is dat het hoorde wat verzamelaars echt willen. En het resultaat is gewoon verbluffend.


Allereerst toont de GMT met stilstaande 40 mm een ​​enigszins opnieuw ontworpen behuizing, met nieuwe uitsteeksels: dunner en meer taps toelopend. De behuizingbanden zijn ook enigszins opnieuw ontworpen. Een positief punt is dat de maxi-case uit is en dit zal zeker de richting zijn voor andere modellen in de collectie. Dan, in tegenstelling tot eerdere lanceringen, begint kopie Rolex niet met een nieuw model in goud, maar in roestvrij staal.
Het tweede grote nieuws is dat de tweekleurige blauwe en rode Pepsi-omlijsting nu beschikbaar is op staal en niet exclusief met een dure witte gouden kast. Dit betekent dat deze nieuwe kopen Rolex GMT Master II horloges “Pepsi” 126710 BLRO teruggaat naar de utilitaire roots van het model – licht, resistent, beter betaalbaar. De Cerachrom-omlijsting is gelijk aan de vorige WG-versie, met een monoblokconstructie.


De nep Rolex GMT Master II “Pepsi” 126710 BLRO heeft ook een nieuwe five-link Jubilee-armband – die ook op het historische model werd aangeboden – maar nu met een Oysterclasp – wat een sportieve armband betekent die is uitgerust met het snelle Easylink-uitbreidingssysteem. Zoals gebruikelijk is de armband zowel gepolijst als geborsteld.


Last but not least, de GMT Master II 126710 BLRO kenmerkt de nieuwe generatie beweging, kaliber 3285. In termen van functionaliteiten, geen veranderingen: 24 uur rode GMT hand in het midden voor thuistijd, centrale Mercedes uurwijzer met aanpassingen per verhogingen van een uur voor de lokale tijd en datum om 3 uur. De Calibre 3285 slaat tot 70u gangreserve op en heeft een Parachrom-veer en een verbeterd echappement. Het is natuurlijk gecertificeerd als een overtreffende trap chronometer.

Eén gedachte over “Rolex GMT Master II horloges te koop”

  • Ik kocht dit horloge omdat mijn man het in de winkel zag en dacht dat het heel goed was. De personalisatie van horloges en dozen voegt extra voordelen toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *