In 2016 Rolex bijgewerkt een van haar meest iconische horloges, de Explorer 1 39mm, door het verbeteren van een aantal kleine details die verzamelingen geklaagd over. Verrassende inderdaad, maar Rolex heren horloges heeft nu echt te luisteren naar hen en zorg ervoor dat de jeugdige fouten worden hersteld. Dit jaar, voor Baselworld 2018, gebeurt hetzelfde met de gigantische Deepsea en de kroon heeft een paar updates gedaan om het model op een lijn met de verwachtingen te houden. Maak kennis met de 2018 bijgewerkt Rolex Deepsea Ref. 126660.


De goedkoop Rolex Deepsea is altijd een beetje uniek in de Rolex heren horloges collectie Zoals juiste beest met utilitair wortels geweest, het is een soort haat of liefde, die duidelijk maakt een statement op de pols -. Onthoud dat niet alleen het heeft een 44mm diameter zaak, maar het voornamelijk is een extreem dikke horloge (ongeveer 18 mm) en een zwaar stuk op de pols. Waarom? Gewoon omdat het is een horloge dat een diepte van bijna kan weerstaan ​​tot 4 kilometer …
Voor 2018, de update betreft zowel het geval is, de beweging en een paar kleine details op de wijzerplaat (echt minder belangrijke). Het idee was duidelijk het horloge niet te veranderen en om het zo dicht houden als het is bij het opstarten. Toch is de nieuwe Rolex Deepsea horloges te koop brengt een paar interessante verbeteringen om het beter op de pols en up-to-date mechanisch te maken.


Het eerste wat opvalt is over de zaak / wijzerplaat combinatie. Om het horloge visueel meer evenwichtige en meer comfortabel op de pols te maken, de lippen zijn dunner en de armband 1 mm groter is. De breedte lug is nu 22mm in plaats van 21mm. Dit strekt zich uit de gesp, ook grotere, die uiteindelijk kan de kopie Rolex Deepsea Ref. 126660 meer aangenaam op de pols die zijn voorganger. de dunnere lippen niet het horloge geven een elegante uitstraling, maar in ieder geval de verhoudingen zijn beter dan ze waren voor.


Qua specificaties, de korting Rolex Deepsea Ref 126660 is nog steeds waterdicht tot 3.900 meter en heeft nog steeds de Oyster armband met Glidelock aanpassing en Fliplock duik link extensie geen wijzigingen noch voor de beschikbare wijzerplaten :. Black ring met zwarte wijzerplaat of zwarte omlijsting met gradiënt D-blauwe wijzerplaat (hetzelfde als de Cameron geïnspireerde versie lanceerde een paar jaar geleden). een klein detail op te merken voor de wijzerplaat zijn de tweede en minutenwijzer, die een klein beetje langer zijn om perfect te voldoen aan de sporen rond de wijzerplaat .
De belangrijkste update onzichtbaar maar duidelijk interessant Naar aanleiding van de eerdere introducties van het merk -. New Day-Date, nieuwe Datejust, nieuwe Sea-Dweller – kopiëren Rolex geeft zijn maxi-duikhorloge de nieuwe generatie van de beweging, Caliber 3235, met 70 uur gangreserve , verbeterde echappement, gear-trein en vat, evenals antimagnetic eigenschappen ook, het horloge is zowel COSC-gecertificeerd en intern gecertificeerd als een superlatief chronometer -. met -2 tot 2 seconden per dag.

Eén gedachte over “Rolex Deepsea Ref. 126660 horloges te koop”

  • Ik kocht dit horloge voor mijn man als vaderdag. Het oude horloge dat hij net een paar jaar geleden had gebroken, is net gebroken, dus dit is de perfecte tijd. Ik heb het gesneden, hij vond het leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *