Onlangs heeft Breitling kondigde een reeks nieuwe horloges, en zelfs nieuwe retro-stijl horloge serie. Ah, Breitling Premier serie voor ten minste moderne Breitling merk is “nieuw”, omdat het nieuw leven ingeblazen de naam in de jaren 1940. De serie bevat een groot aantal modellen, zeker met inbegrip van vele chronograaf, maar nieuwe derde hand en schiet Breitling Premier Automatic 40 een horloge is de gemakkelijkste. Naast de automatische dag Premier en de datum 40, het is ook de meest betaalbare prijs.


Premier serie maakt niet langer deel replica Breitling Premier Automatic 40 Horloges ultra-mannelijk, lucht of over zee militair thema, maar allemaal deel uit van “retro-stijl”, “elegant” en herinnert ons aan de geschiedenis van het merk. Aangezien Georges Kern als CEO, heeft Breitling werd in die richting van de verandering, maar de woorden van de gehele horloge-industrie is omgevormd tot “retro” richting. De naam van de nieuwe Breitling premier werd geïnspireerd door de jaren 1940 en de Premier horloge gelanceerd, ondanks het debuut van de vijf modellen vertegenwoordigen geen specifieke historische re-release modellen.


Breitling heeft een zeer gunstige gewoonte is om de breedte en andere nuttige informatie over de naam van het horloge te meten. Dit komt omdat soms helpt om onderscheid te maken tussen verschillende versies van hetzelfde basisontwerp horloge grootte-opties. Breitling natuurlijk Premier Automatic 40 mm brede stalen 40, 11,4 mm dik, 10 Bar. Antraciet, blauw en zilveren wijzerplaat versie, uitgerust met een armband en een verscheidenheid aan riem opties. Let op, zeven schakelarmband is “geneigd” naar retro sfeer voor mijn ogen te brengen.


Net als bij andere Breitling Series, Premier serie modellen, waaronder interne beweging, vooral wanneer we weten op het moment van publicatie Premier B01 Chronograph 42, evenals de actie inkoop modellen. Breitling horloges kopiëren laatstgenoemde, Breitling Caliber 37 omgedoopt tot het merk ETA 2895-2. Dit is een slanke versie van de ETA 2892 automatisch uurwerk, gewoonlijk goed ontworpen, vermogensreserve van ongeveer 40 uren, de frequentie van 4 Hz. Net als alle Breitling bewegingen, het is gecertificeerd door de COSC chronometer, de gemiddelde nauwkeurigheid tussen -4 tot +6 seconden per dag. Maar, zult u niet zien beweging, Breitling Premier Automatic 40 omdat er een stevige koffer terug.
40 mm horloge is niet wat de normen in de rest van de wereld van horloges is niet bijzonder klein – maar voor de Breitling for, Premier Automatic 40 lijken bijna petite. Dat wil zeggen, de naam en persoonlijkheid Breitling weefgetouwen groot is, moeten we verwachten meer onvermijdelijk te betalen, en het bouwen van merken kwaliteit en detail bekend is. Ongeacht de kleur van de wijzerplaat, de Verenigde Staten Breitling Premier Automatic 40 retail-prijzen zijn $ 4.000 nubuck bandjes, tot $ 4.750 stalen band, riem andere opties in tussen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *