Het horloge industrie gaat door moeilijke tijden, om meer betaalbare producten te leveren, om de klanten te voorzien van de werkelijke betekenis van de zin is uiteraard weg naar grotere markten. Koop Breitling horloges, zoals voor grote luxe merken, wat betekent dat we een nieuwe Colt Skyracer meer explosieve en andere producten. In dit rapport, Breitling Colt Skyracer kwestie, kregen we te horen dat het “zeer redelijke prijs”, ongeveer $ 2000 .. Dit kan niet stelen, maar de Breitling Colt Skyracer is betrouwbaar, sportieve horloges, Breitling voor mensen op zoek naar kwaliteit en strakke lijnen, ze zijn open voor het idee van high-grade quartz uurwerk.


Zoals met de meeste andere merken van horloges, verkoop Breitling horloges groot en dik en arrogant. Dit is nodig, omdat dit horloge hulpmiddel te kijken. De breedte 45 mm en 13,5 mm. Echter, om het te koelen met behulp van een roet composietlichaam. Breilting noemen dit carbon materiaal Breitlight, zeer fel licht. Om u een idee van zijn licht te geven, rekening houden met de volgende feiten: Het is 3,3 keer lichter dan titanium. Het is echt ongelooflijk.
Breitlight Er zijn andere nuttige eigenschappen. Het krassen, corrosie heeft een “speciale weerstand”, en bovendien, dat een niet-magnetische en hypoallergeen is. De persfoto’s, Breitlight shell bijna lijkt op een gesmede koolstof, maar in het vlees, zijn wij van mening dat het meer als een typische DLC houtwerk. Behuizing waterdicht tot 100 meter, en heeft een unidirectionele bezel kan worden gebruikt voor getimede gebeurtenissen. Het voorpaneel heeft vier uitstekende lippen, ook met handschoenen gemakkelijk kunnen beheren.


Stel een redelijk gebruik van de lettertypen en plaatsing, zelfs als alle cijfers op de wijzerplaat netheid alle informatie kan behouden. replica Breitling Colt Watches wijzerplaat met een matzwarte afwerking, versierd met grote Arabische cijfers. Grote uur merk daadwerkelijk getekend op de wijzerplaat, maar het zal een schaduw effect werpen, het teken heeft de illusie van diepte. Het voorkomt ook dat de wijzerplaat ziet er ook vlak en saai.
We hebben het over short track spoorweg in de stijl van het uur mark, gemarkeerd om de vijf minuten. Binnen het horloge merk, evenals een extra 24-uurs mark – als je een snelle referentie in oorlogstijd nodig, het is erg handig. In de 3 uur positie, een datumvenster om goed te presteren, de wedstrijd te stellen het kleurenwiel en de datum. Sword-type uren- en minutenwijzer is dik, en heeft een nacht verstaanbaarheid. De tweede hand werd uitgebreid tot spoorweg minuten afstand, en er is een heldere rode tip.


Vrije hoogte van de drukke Breitling wijzerplaat is eigenlijk een deel van een professional, hebben we gezien keer op keer dat ze deze prestatie in hun Navitimers hebben bereikt, en valse Breitling-horloges ook waar. Dit is een zeer gedetailleerde uur, moeten deze uren tool.
In aanvulling op de moeilijke en gemakkelijk te lezen, Breitling Colt Skyracer een handige truc. Doordachte rubberen band, pols comfort. Maar goed kijkt, zult u merken dat de band Set centimeters en inches, waardoor hun eigenaars aan de band te gebruiken als een snelle manier van meten. Hoe het werkt, een tabel die een ingenieus verwijderbare bevestiging systeem dat maakt het gemakkelijk om de riem te verwijderen en te gebruiken als een liniaal. Het is duidelijk dat niet iedereen het nuttig zal vinden – ik bedoel, hoe vaak wil je een liniaal hebben? Maar ik denk dat het voegt Breitling horloges kopiëren hoopt dat u eigenlijk dit ding zal gebruiken, en laat het zien de houding van wat actie.


Omdat Breitling Colt Skyracer kwarts, dus kijk uit voor het verkeer, waarschijnlijk de meest controversiële van de partij uur. Maar dit is niet zomaar een quartz uurwerk, het is het resultaat van COSC gecertificeerde chronometer beweging Breitling 74 beweging SuperQuartz thermische compensatie. Wat betekent het? Ten eerste werd het genoemd – / + 10 seconden per jaar, dat is veel beter dan de conventionele quartz horloge, meestal tot 15 seconden per maand. Anderzijds, zelfs de meest nauwkeurige mechanische beweging, en gewoonlijk slechts één dag tot 1 of 2 seconden. In aanvulling op de nauwkeurigheid, de levensduur van de batterij van acht jaar. Uiteraard perfecte Breitling-horloges beweging en gewone quartz uurwerk totaal anders.

5 gedachten over “replica Breitling Colt Skyracer Watches”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *