In de afgelopen paar jaar, onder leiding van Carole Forestier-Kasapi, Cartier’s directeur van Movement Creation, heeft Cartier zich gevestigd als een belangrijke speler in de haute horologie. Enkele opmerkelijke recente stukken zijn het Cartier Rotonde de Cartier Astrocalendaire horloge, de Cartier Rotonde De replica cartier horloges Grande Complication en het horloge dat je hier ziet, het zeer speciale Cartier Rotonde de Cartier Earth And Moon Tourbillon horloge. Het Cartier Rotonde de Cartier Earth en Moon Tourbillon horloge werd voor het eerst geïntroduceerd in 2014, met dit als een roze gouden versie.
Het Cartier Rotonde de Cartier Earth en Moon Tourbillon horloge in roze goud is mechanisch identiek aan het uurwerk dat in 2014 werd uitgebracht, behalve het koffermateriaal en de wijzerplaatstyling. Het eerste Cartier Rotonde de Cartier Earth en Moon Tourbillon horloge kwam in een platina kast en had een opvallende lapis lazuli wijzerplaat. Het was ook beperkt tot slechts 50 stuks, dus niet iedereen die er een wilde, kon er een hebben.


Deze versie wordt geleverd in een roze gouden kast. Kastafmetingen zijn ongewijzigd op 47 mm breed en 16,55 mm dik. De behuizing is vakkundig ontworpen en de licht gebogen nokken zorgen ervoor dat hij zelfs goed past op dunnere polsen. Het helpt ook dat de bruine alligatorriem zo goed is gemaakt, iets dat misschien niet moet worden verduidelijkt met een horloge dat ongeveer een kwart miljoen dollar kost. De afwerking verkopen nep horloges van de behuizing is ook top, met perfect gepolijste oppervlakken en duidelijk gedefinieerde lijnen. Een ander opmerkelijk kenmerk van de zaak is de kralenkroon, die ook wordt weergegeven in 18K roze goud, en is gezet met een blauwe saffier-cabochon.


Het hoogtepunt voor mij moet echter de wijzerplaat zijn. Terwijl het originele Cartier horloges kopen Rotonde de Cartier Earth en Moon Tourbillon horloge in platina een lapis lazuli wijzerplaat had, heeft dit nieuwe model in roze goud een “opengewerkte” wijzerplaat met twee prachtige meteorietschijven. Het gebruik van meteoriet is passend omdat het doet denken aan het oppervlak van de maan, omdat dit tenslotte een horloge is met een complicatie in de maanfase. Dat terzijde, de meteoriet wijzerplaat heeft deze etherische kwaliteit en roept het avontuur van de ruimte zoals weinig andere horloges kunnen.
De eerste meteorietschijf in het bovenste gedeelte van de schaal vormt het subdial voor het vertellen van de tijd. De tijd wordt eenvoudigweg verteld door de twee geblauwde stalen wijzers af te lezen die wijzen op grote skeletonized Romeinse cijfers die zijn gevormd met behulp van 18k wit goud aan de rand van de wijzerplaat. Kijk goed en je ziet een 24-uurs ring rond het subdial. Dit is voor het vertellen van de tijd in een andere tijdzone en kan onafhankelijk worden aangepast door eenvoudigweg de opdringer op 2 uur te gebruiken. Dit maakt het nep cartier horloges Rotonde de Cartier Earth en Moon Tourbillon horloge zeer praktisch voor frequente reizigers.


De pièce de résistance van de Cartier Rotonde de Cartier Earth en Moon Tourbillon is echter de on-demand maanfase-indicator. Als de duwer op 4 uur wordt geactiveerd, zal de tweede meteorietschijf in positie worden geschommeld om de huidige fase van de maan aan te geven. De fase van de maan wordt gelezen door te vertellen hoeveel het de tourbillon verdoezelt. Een volle maan betekent dat de tourbillon volledig wordt blootgesteld, terwijl een nieuwe maan betekent dat de meteorietschijf de tourbillon volledig bedekt. Het is ook vermeldenswaard dat de maanfase-indicator elke 126 jaar nauwkeurig is op één dag. Al met al is het een zeer creatieve kijk op een van de oudste horologische complicaties
Het kaliber 9440 MC dat het horloge van stroom voorziet, is uitstekend afgemaakt. Aan de kant van de wijzerplaat wordt vakkundig toegepast perlage, en door het kopieer Cartier horloges naar zijn achterkant van de saffierkoker te kantelen, wordt een ingewikkelde reeks bruggen blootgelegd die op sterren lijken en die fijn zijn afgeschuind. De wielen hebben cirkelvormige korreling en de juweelgootstenen zijn gepolijst. Calibre 9440 MC is handgewonden en bestaat uit 362 onderdelen, inclusief 40 juwelen. Het verslaat op 3Hz en heeft een gangreserve van 72 uur.


Het Cartier Rotonde de Cartier Earth en Moon Tourbillon horloge is een uitstekende demonstratie van de mogelijkheden van Cartier voor het maken van horloges en het is een creatieve kijk op de maanfasecomplicatie. Het is een van de meest indrukwekkende en grillige horloges die perfecte cartier-horloges maakt. Dit goedkope cartier horloges Rotonde de Cartier Earth en Moon Tourbillon horloge is gelimiteerd tot slechts 15 stuks en is geprijsd op

Eén gedachte over “perfecte Cartier Rotonde De Cartier Earth And Moon horloges hands-on”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *