elke jr op Baselworld, er zijn een paar horloge-releases die de show zeker ontsieren. Dit, dat accepteer ik als waar, kan daar een van zijn. Breitling heeft nogal wat alternatieven ervaren onder de leiding van Georges Kern, hun nieuwe CEO, en heeft zich geconcentreerd op het terugkeren naar de wortels van het logo met zijn ontwerpen en catalogus. volhardend met die trend, Breitling heeft de Navitimer-ref aangekondigd. 806 1959 Re-versie, een bijna precieze uitvoering van het iconische (zeker, ik ben het gebruik van dat woord) piloothorloge dat 60 jaar geleden werd gelanceerd, beperkt tot 1959 porties.
aanvankelijk gelanceerd in 1952, werd de Breitling horloges Koop gekoesterd door piloten over de hele wereld dankzij de chronograafcapaciteit en de voorloper van de schuifregelaar, en presenteerde eerder een handig hulpmiddel dan digitale instrumenten elke cockpit overnamen. De Navitimer heeft lange tijd gezien dat een nietje was in Breitling’s serie, maar door de jaren heen liep hij duidelijk weg van zijn unieke ontwerpwortels, met aanpassingen in grootte, logo en decoratie die zorgen baren in zijn evolutie.


Deze Re-release van 1959 is bijna hetzelfde als de Navitimer waarop hij volledig is gebaseerd, met een behuizing van 2b4ddebc610f0ebc488d9c02eb20a2e5 met een diameter van 40,9 mm en een dikte van 13,43 mm. De beweging tikkende binnenste is Breitling’s kaliber B09, een hand-kronkelende kolom-wiel, verticale snatch chronograaf beweging met bijna 70 uur van elektriciteitsreserve, kloppende op 28.800vph. De wijzerplaat is overwegend zwart, met nep-patina-lume bij de cijfers en armen – een kleur die wordt weerspiegeld door middel van de voorloper van de schuifregelaar waarvoor de Navitimer is bedoeld. behoud met zijn antieke suggestie, de 1959 mogelijkheden een acryl kristal, zoals correct. Als een manier als riem alternatieven, de 1959 komt op een antiek-mode zwarte lederen riem. En net als u het nodig hebt, is de behuizing waterdicht tot 3 bar.


In 2018 leverde Breitling ons de Navitimer eight-collectie, een van de eerste grote releases onder Kern. Deze lijn veranderde in het luisteren naar de eredagen van Breitling en bracht veel van de oude lay-outtaal terug die zoveel verzamelaars van de Breitling koesterden. Nu hebben we deze herlancering uit 1959, wat voor mijn deel de mooie Navitimer is die we op lange termijn van Breitling hebben gezien. het geheel over dit werkt voor mij: het ontwerp is super, de grootte van de behuizing is precies goed en het wordt mogelijk gemaakt door een betrouwbare verkopen nep horloges Breitling-chronograaf. Breitling lijkt de afgelopen jaren echt de juiste song te hebben en ik zou willen dat we deze klassieke lay-outtaal kunnen blijven uitbreiden en hopelijk zelfs zo ver gaan dat er extra kleinere Navitimers in de collectie worden geïntroduceerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *