Het woord trésor betekent “schat” in het Frans en het is de naam van perfecte omega-horloges nieuwe collectie dameshorloges. De subcollectie van de familie De Ville is niet nieuw in naam, maar op een andere manier zijn ze nieuw voor Omega. Het Omega De Ville Trésor dameshorloge is er in verschillende maten en een reeks stijlen met verschillende koffers, wijzerplaatkleuren en riemen. Alles omvat diamanten, maar opties in roestvrij staal helpen de prijzen redelijker te houden voor meer mensen.


Toegepast op een dameshorloge lijkt de naam Trésor volkomen natuurlijk en gepast, maar de Omega De Ville Trésor bestaat sinds 2014 als een enigszins over het hoofd gezien, limited-edition herenhorloge. Er is ook een damesversie toegevoegd, maar deze bleef in overeenstemming met de herenversie’s traditionele, retro styling. goedkope Omega De Ville Trésor Ladies horloges legt uit dat vóór de 2014 De Ville Trésor, de term voor het eerst werd gebruikt in het bedrijf in een horloge uit 1949 met betrekking tot de beweging – de ‘schat’ binnenin, denk ik. Het is een beetje ironisch omdat de quartz-beweging in het nieuwe horloge van de Omega De Ville Trésor dames niet echt benadrukt of speciaal is. De Omega De Ville Trésor van 2014 had daarentegen een indrukwekkende Omega Master co-axiale chronometer verkopen nep horloges (of hoe ze het ook noemen) beweging.


verkoop omega horloges Trésor 2017 gebruikt een 4061 quartz uurwerk van het kaliber dat te vinden is in een aantal Omega dameshorloges om ze dun, smal, kwarts nauwkeurig en probleemloos te houden. Het heeft een batterijlevensduur van 48 maanden, evenals een “rood Omega-logo met gerhodineerde onderdelen en ronde nerven” – hoewel je dit niet regelmatig zult zien, want deze Omega De Ville Trésor heeft een solide achterkant met een spiegel en laser- geëtst bloemenmotief.
De ronde kast is beschikbaar in 39 mm (9,75 mm dik) of 36 mm (8,85 mm dik) in gepolijst staal of 18 k Sedna-goud en een reeks wijzerplaatkleuren. Het lijkt er nu op dat de Sedna gouden versie slechts 36 mm groot is. De vloeiende vorm van diamanten op tegenovergestelde hoeken van de zaak, evenals de langwerpige Romeinse cijfers en slanke wijzers, bepalen het algehele uiterlijk van de perfecte omega-horloges Trésor dameshorloges, maar details zoals de rode “vloeibare keramische” bloem van de kroon met een diamant in het midden maakt het ontwerp meer verfijnd en bevredigend – naar mijn mening tenminste. Omega zegt dat de kroon is gepolijst met “HyCeram” om het “glanzender” te maken.
Sommige ontwerpelementen kunnen hier bekend aanvoelen of doen denken aan bepaalde andere dameshorloges. In staal is de replica omega horloges  Trésor echter aanzienlijk minder duur dan bijvoorbeeld de Piaget Limelight Gala met een vergelijkbare visuele werveling van diamanten in de asymmetrische nokken, aanzienlijk meer van hen, en geplaatst in edelmetalen kisten. Ben ik het of is bijna elke denkbare vorm, lettertype, enz. Al geclaimd door een horloge of merk dat elk ander gebruik van iets soortgelijks uiterlijk niet origineel maakt? Kent Cartier bijvoorbeeld Romeinse cijfers, bijvoorbeeld? Nou, dat soort dingen doen ze, denk ik …
Ik vind persoonlijk dat de horloges van nep omega-horloges Trésor er perfect elegant en fris uitzien – en hoewel ik ze op dit moment met kwarts toch niet als geschenk kan betalen, zouden ze theoretisch interessanter voor me zijn met een van Omega’s geweldige mechanische bewegingen. Lanceerde exclusief voor de huidige tijd in de VS en Japan, de 36 mm Omega De Ville

Eén gedachte over “goedkope Omega De Ville Trésor Ladies horloges”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *