Breitling horloges kopiëren, uit de verkoop van de horloge-industrie voor zichzelf om een ​​koele onderneming CVC Capital Partners voor $ 8.730.000 onlangs het nieuws gemaakt, lijkt het erop dat alleen de kernproducten blijven gelimiteerde oplage te produceren voor hun trouwe fans. Het merk is ook zorg in het afgelopen jaar dat ze Tudor samenwerking (zoals we Breitling Super Ocean Heritage II naar de mening van het horloge de bespreking van) de productie van een aantal chronograafuurwerk nieuw gecreëerde, zoals Breitling B01 (die bellen Duo MT5813). Nu, goedkope Breitling horloges heeft een Breitling Chronomat 44 Chronoliner B04 Premium Edition en Premium Edition vrijgegeven. Dit zijn limited edition blauwe versie van de populaire Breitling (Breitling) modellen, elk kleine partij 100, alleen beschikbaar in de Breitling (Breitling) boetieks.


De nieuwe perfecte Breitling-horloges Chronomat 44 is anders dan de versie van de boutique met een blauw “Vietnamese parelmoer dial” en individueel genummerd “Special Delivery Poster Girl” gegraveerd op de achterkant van de tas blauwe thema meest prominente normen. Voor die modellen niet bekend zijn met de Koop Breitling horloges Chronomat 44 is roestvrij staal, kunnen de luchtvaart georiënteerde horloges zijn 500 meter water weerstand, en is uitgerust met Breitling en Tudor Collaborative Design B01 kaliber van 44 mm, een COSC-gecertificeerde 47- gem geproduceerd door Breitling Automatic beweging, met gangreserve 70 uur, de oscillatiefrequentie 28,800bph (4 Hz).


Binnen hun beperkte reikwijdte van de tweede winkel, geeft slechts een Breitling chronograaf liner B04, een speciale versie voering van zijn tijd, B04 beweging gemaakt van verkoop Breitling horloges, de blauwe kleurenschema, hetzelfde aantal onafhankelijke “speciale aflevering opname standaardversie verschillende kaarten girl “gegraveerd op de zaak terug. Self-kronkelende deel 47 gangreserve 70 uur, naar aanleiding van de beweging van de interne B04 productiecapaciteit waard speciale vermelding tweede en derde gebieden van beide handen met een extra rode en blauwe keramische bezel 24 uur durende behandeling ook geaccepteerd blauw .


Deze limited edition horloges Breitling horloges kopiëren gepleegd door vertegenwoordigers van de productie-activiteiten om meer variatie toe te voegen aan haar kernproduct, de luchtvaartmaatschappij en haar vaste verbindingen consistent blijven. En deze versies, Breitling beperkt aantal trouwe fans een herinnering, hoewel ze onlangs van eigenaar veranderd, we weten dat Breitling blijft sterk en blijft. De relatief hoge prijs van twee limited edition stukken, de $ 9090 Breitling Chronomat 44 Breitling chronograaf en liner B04 9150 $, zoals getoond, kunnen ook praten over de toekomstige richting van het merk, omdat ze absorberen meer productie verplaatst naar hun eigen versie. Breitling Chronomat 44 Chronoliner B04 Premium Edition en Premium Edition alleen beschikbaar in Breitling boetieks.

4 gedachten over “Goedkope Breitling Chronoliner B04 & Chronomat 44 Boutique Edition Horloges”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *