Breitling’s nieuwe Superocean Héritage II Chronograph 44 Outerknown viert de samenwerking van het merk met Outerknown, het duurzame kledingbedrijf dat mede werd opgericht door de elfvoudige wereldkampioen surfen, Kelly Slater (een persoonlijke held van mij). Aanvankelijk, toen Outerknown in 2014 werd opgericht, begon het met het maken van surfshorts en bomberjacks met ECONYL-garen, een materiaal verkopen nep horloges gemaakt van nylonafval, waarvan een van de visnetten van oceanen over de hele wereld is. Dit garen is nu gebruikt om de eerste nep Blauwe riem riem in NAVO-stijl van het merk te ontwikkelen, waarmee het zijn missie om onze omgeving te verbeteren met verantwoord gemaakte producten verder verbetert.

 • Merk: Breitling horloges kopiëren
  Model: Superocean Héritage II Chronograph 44 Outerknown
 • Diameter: 44 mm
  Dikte: 15.65 mm
  Materiaal behuizing: DLC-gecoat roestvrij staal
  Kies kleur: blauw
  Indexen: toegepaste knuppels
  Lume: Ja, aan handen en urenmakers
  Waterbestendigheid: 200 meter
  Riem / armband: donkerblauw ECONYL-garen “Outerknown” NATO-riem

Geïntroduceerd in 1957, de Superocean is ontworpen voor zowel recreatieve als professionele duikers. In de loop der jaren hebben we een veelheid aan variaties van de modellen gezien, maar Breitling horloges te koop vandaag zien we de eerste Superocean die meer doet dan alleen helpen om duikers onder water tijd te meten – het helpt ook de enorme schone inspanning te ondersteunen die nodig is om onze oceanen van de duizenden  Superocean Héritage II Chronograph 44 Outerknown 

tonnen Koop Breitling horloges te bevrijden. van afgedankte visnetten.


De COSC-gecertificeerde chronometer heeft een ultra-harde kras- en schokbestendige unidirectionele keramische rand met een lichtgevende centrale punt op de 12-uurspositie. De Superocean Héritage II Chronograph 44 Outerknown wordt aangedreven door de Breitling Calibre 13 mechanische chronograaf beweging, die is gebaseerd op een Valjoux 7750 en heeft de vertrouwde drie-register lay-out met dag en datum om drie uur. kopie De blauwe wijzerplaat is geweldig, met een echt rijke tonaliteit die verder wordt aangevuld door de uiterst belangrijke band.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *